Call Us Now: +33 756 855 286
E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm căștile wireless Tiksounds X15, rezistente la apă, cu autonomie de până la 35 de ore

E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm căștile wireless Tiksounds X15, rezistente la apă, cu autonomie de până la 35 de ore

Din păcate, producătorii evită integratea unui jack de 3.5 mm pentru căști pe tot mai multe smartphone-uri. Dacă în trecut s-a renunțat la acesta în cazul flagship-urilor, pentru o mai bună rezistență la apă, acesta a început să dispară și de la bordul modelelor high-midrange. Achiziția unei perechi de căști wireless devine astfel necesară. Seria „E LUNI e AMAZON” vă aduce azi o astfel de pereche de căști accesibilă, foarte apreciată, conform celor 14.000 de recenzii pozitive de pe Amazon DE

Vorbim despre Tiksounds X15, o pereche de căști wireless cu autonomie de până la 35 de ore. Căștile sunt rezistente la apă în regim IPX7 și se conectează la smartphone-uri facil prin tehnologie Bluetooth 5.1. Ele au drivere generoase de 13 mm, iar fiecare cască oferă până la 7 ore de playback audio continuu. Cutiuța de transport integrează și o zonă LED pentru indicarea nivelului bateriei. 

În mod normal căștile ar costa 22.99 euro, doar că azi au parte de 3 euro extra-discount după bifarea voucherului în pagina produsului. Astfel, pot fi comandate pentru doar 19.99 euro. Transportul costă 6.34 euro, iar produsul va ajunge direct la ușa casei tale fără costuri suplimentare. Apropo, dacă nu știți încă cum puteți plasa o comandă pe Amazon DE, aveți un tutorial chiar aici!

Pe lângă căști, în pachet vei găsi și două perechi de dopuri din silicon de mărimi diferite, dar și un cablu de alimentare USB la USB-C. Fiecare cască e echipată cu un microfon, fiind posibilă preluarea apelurilor facil. De asemenea, au parte de comenzi tactile pentru control, făcând posibilă preluarea sau respingerea apelurilor, accesarea asistentului vocal sau controlarea playlist-urilor și a conținutului muzical.

Poți comanda căștile aici!

Read More

Laisser un commentaire

Your email address will not be published.